Početna / Zanimljivosti / ZLOSTAVLJAN JE U PORODICI, OTAC MU SE ZAPALIO, PRESELIO SE KOD BABE, A VEĆ STE GA VIDJELI U RIJALITIJU: On ima surovu prošlost, a sada ulazi u Zadrugu 2!

ZLOSTAVLJAN JE U PORODICI, OTAC MU SE ZAPALIO, PRESELIO SE KOD BABE, A VEĆ STE GA VIDJELI U RIJALITIJU: On ima surovu prošlost, a sada ulazi u Zadrugu 2!

Hrvatskog muzičara Tina Mlivića juče smo uslikali dok je na “Pink” televiziji snimao profil za ulazak u “Zadrugu 2”, a ovo mu neće biti prvi put da je u rijaliiju.

Mladi Tin već se okušao pred kamerama, a njegov život nije bio lak. Naime, Tin je već bio deo rijalitija “Parovi”, a tada je pred kamerama prvi put sve šokirao kada je ispričao da se njegov otac zapalio.

“Moj otac je saznao da ga majka vara i otišao da je zapali pa je sebe zapalio. Zamalo je umro i presađivali su mu 80 posto kože. Za mene je mogao i da umre. Ne želim ih u svom životu”, rekao je budući učesnik “Zadruge 2”.

Tin je tada rekao i da ne želi kontakt ni sa braćom i sestrom:

“Braća i sestre su mi se javljali nakon prvog rijalitija, ali ja ne želim nikakve odnose sa njima jer oni nisu moja porodica. Ljudi koji odu iz mog života nemaju mesta da se vrate. Ja sam povređen jer ne znam zašto su me roditelji ostavili.”

On je odrastao uz baku, a kada je prešao kod roditelja tvrdi da je trpeo maltretiranje.

“Moju priču niko nije znao do 17. godine. Svi su mislili da ja imam savršen život, a niko nije znao da sam odrastao bez roditelja. Odrastao sam sa bakom i dekom do svoje 7. godine! U međuvremenu sam shvatio ko su moji roditelji. Moja baka je tada rekla da ne može više da brine o meni i da moram kod roditelja. I ja sam otišao kod njih, prvo je sve bilo okej. Onda su rođeni moja braća i sestra koji su mene zlostavljali jer su loše živeli jer su se mama i tata drogirali. Pravili su decu zbog naknada koje su dobijali. Zlostavljali su me, jeo sam ispod stola, tata me je tukao”, rekao je Tin.

Nakon što je baka sa kojom je odrastao otkrila šta se dešava Tin se vratio kod nje.

“Onda je baka videla sve modrice i saznala sve. Oni su dobili dve kuće od države koje su zapalili. Onda sam ja pripao baki a mama i tata su je tužili. Službeno su me dobili tek sa 15 godina od suda”, rekao je Mlivić.

Tin je u rijalitiju “Parovi” bio u vezi sa učesnicom Marijanom Marković, ali nakon što je napustio rijalti ljubav nije potrajala.

Check Also

MOMAK ME FIZIČKI ZLOSTAVLJA, ALI GA, IPAK, MNOGO VOLIM

PROBLEM: Selam alejkum! Imam devetnaest godina i već četiri godine u vezi sam sa momkom… U …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu