Početna / Predstavljamo / Zbog njegove pjesme majci su svi plakali, a sada je otpjevao baladu TREBAŠ MI za izgubljenu ljubav KOJA ZADIRE U VENE! (VIDEO)

Zbog njegove pjesme majci su svi plakali, a sada je otpjevao baladu TREBAŠ MI za izgubljenu ljubav KOJA ZADIRE U VENE! (VIDEO)

Slikovni rezultat za ado bogaljević

Mladi i talentovani pjevač Adnan Ado Bogaljević sa prebivalištem u Beču, poznat je po nekoliko objavljenih singlova, ali i brojnim coverima koji su skrenuli pažnju na njegov talenat i kvalitet. Kada je objavio pjesmu posvećenu majci o tome su pisali svi regionalni mediji, bilo je nemoguće ne pustiti suzu na takvu numeru, a sada je predstavio baladu u kojoj će se pronaći mnogi koji su izgubili svoju ljubav. Numeru ‘Trebaš mi’ je radila uigrana ekipa WS Music Production, koja se potrudila da sve upakuje u fenomenalan paket. Malo je reći kako emocija koja proizilazi kroz cijelu pjesmu u vama budi stara sjećanja i osjećanja.

Adnan Ado je u novu pjesmu, tačnije baladu uložio dosta truda i vremena. Ovakav projekat je zahtijevao dosta toga, a da je sve puni pogodak može se zaključiti već nakon prvog slušanja. Ado će svojim sjajnim vokalom i upečatljivom bojom, a prije svega emocijama doprijeti u vaša srca i duše, te podsjetiti vas na nekoga ko vam nedostaje.

Za produkciju i aranžman se potrudio Kenan Fejzić Cina, tekst je radio sam Adnan sa Džemom Smajlovićem, a sve prati fenomenalni spot koji je radila ekipa Invenio films. Kadrovi nikoga neće ostaviti ravnodušnim, kao i sama pjesma, stoga uživajte u projektu.

Adnanov rad pratite putem njegove Facebook stranice:
https://www.facebook.com/AdnanBogaljevicAdo/

Check Also

‘OČI BOJE MORA’ pjesma koja osvaja na prvo slušanje!!

Fantastični sarajevski trio, Sancho, Adobeli i Enna Mujezinović su snimili novu pjesmu pod nazivom “Oči …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu