Početna / Zanimljivosti / Zadruga 2 izgleda potpuno drugačije: Bijela kuća je dobila nevjerovatan izgled!

Zadruga 2 izgleda potpuno drugačije: Bijela kuća je dobila nevjerovatan izgled!

Druga sezona epohalnog projekta “Zadruga” prijeti da obori sve rekorde gledanosti, što neće biti čudno s obzirom na to da se priprema veliki šou koji nikada ranije nije viđen na Balkanu.

Željko Mitrović saopštio je sa gradilišta svog imaginarijuma, poznatijeg kao “Zadruga 2”, da je sinoć u 22:25 uspješno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najljepših građevina u ovom dijelu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma.

Ovo je inače bio najkomplikovaniji građevinski poduhvat, a završni radovi teku po planu, tako da je Mitrović potvrdio da će velika ceremonija povodom otvaranja i početka “Zadruge 2” biti održana 6. septembra u 21 sat.

Podsjetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umjetničkih djela, vrijednih reprodukcija, ali i originalnih umjetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih dijelova Evrope i sveta, kao i odijela na mlazni pogon koje će koristiti Veliki šef i njegovi pomoćnici.

Željko Mitrović sa projektom ”Zadruga 2” u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe – početak 16-og, 20-og i 21-og vijeka.

Check Also

MOMAK ME FIZIČKI ZLOSTAVLJA, ALI GA, IPAK, MNOGO VOLIM

PROBLEM: Selam alejkum! Imam devetnaest godina i već četiri godine u vezi sam sa momkom… U …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu