Početna / Crna Hronika / Crna Gora / UKRAJINKA UBIJENA NAKON SVAĐE Muškarac osumnjičen za ubistvo milionerke u Kotoru sin visokog policijskog službenika

UKRAJINKA UBIJENA NAKON SVAĐE Muškarac osumnjičen za ubistvo milionerke u Kotoru sin visokog policijskog službenika

lasmanova

Kotorska policija raspisala je potragu za Arsenijem Stanovićem zbog osnovane sumnje da je pre tri dana u naselju Dobrota brutalno ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu, sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

Kako navodi crnogorski portal Vijesti, to je njima potvrđeno iz više izvora iz vrha Uprave policije. Do njega kao mogućeg počinioca istražitelji su došli sa sigurnošću tek kasno sinoć kada je centrima i odeljenjima bezbednosti Crne Gore poslata interna potraga raspisana za njim

Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem. U okviru istrage ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove, čije je telo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

Kako piše “Pobjeda”, otac osumnjičenog je visoki policijski službenik.

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila poslednjih meseci.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a policija je nakon dojave o smrti Lašmanove blokirala sve izlaze iz grada i pojačala kontrolu. Da je došlo do surovog zločina, inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavestila da sumnja da joj se nešto dogodilo.

Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na telu je imala više ubodnih rana.

 

 

Check Also

Lukavčanin automobilom sletio s ceste i udario u ogradu

Inicijali Lukavčanina N.K. (54) ozlijeđeni su u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 21:30 …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu