Početna / Estrada / Tijana Kadović opet privukla pažnju na Košutnjaku: Na snimanje Zvezda Granda došla u bade mantilu!

Tijana Kadović opet privukla pažnju na Košutnjaku: Na snimanje Zvezda Granda došla u bade mantilu!

Takmičarka šoua “Zvezde Granda” Tijana Kadović ne prestaje da iznenađuje javnost. Kadovićeva iz nedjelju u nedjelju privlači pažnju atraktivnim kostimima, a o njenom dolasku na audicije da ne govorimo. I danas svi pričaju o čuvenom kombiju sa inicijalima T.K. i članovima obezbjeđenja koji je prate u stopu.

Mnogi se čude čemu sve to kada čak ni Lepa Brena nema takav tretman u “Granda”, a jedna od najkreativnijih takmičarki ovog šoua ikada nedavno je izjavila da čini sve kako bi opravdala tih pet minuta koliko dobije u “prajm-tajmu” i da ne razumije kandidate koji dođu na “Grandovu” binu samo kako bi otpjevali pjesmu i odu kući.

No, da se vratimo Tijaninom najnovijem izdanju na Košutnjaku. Ova talentovana djevojka ponovo je bila u centru pažnje, a ovaj put su svi gledali u Tijanu jer je došla u bade mantilu, da bi se kasnije presvukla u glamuroznu haljinu, a i ovaj put je imala pratnju asistentkinja i tjelohranitelja.

Kako se Tijana ovaj put predstavila žiriju popularnog takmičenja, imaćemo priliku da vidimo za koji dan, ali definitivno je da na nju niko nije ostao ravnodušan.

 

Check Also

VEČERAS FINALE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine “Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu