Početna / Estrada / TIFA OPLEO PO SARAJEVU: Šta mi je dao ovaj grad?! Dao mi je k..ac! Zamjerili su mi TRI PRSTA! Pokazaću im ja ne samo TRI PRSTA… NE P.ŠIM JA NIKOME!

TIFA OPLEO PO SARAJEVU: Šta mi je dao ovaj grad?! Dao mi je k..ac! Zamjerili su mi TRI PRSTA! Pokazaću im ja ne samo TRI PRSTA… NE P.ŠIM JA NIKOME!

Mladen Vojičić Tifa progovorio je o svom rodnom gradu Sarajevu i tri prsta koje je podigao na jednom koncertu, a Sarajlije su mu zamjerile. Pjevač je govorio za Balkan Info ne samo o Sarajevu, već i o političarima, Bregoviću, Bijelom dugmetu…

“Pravi Sarajlija? To ti je – Niko nikoga ne j*be. Znači voziš po svome. Ne p*šim ja nikome. A to što su mi zamjerali za ona tri prsta… Pokazaću ja ne samo tri prsta… Ko meni može da nešto zabrani, počinje priču pjevač Mladen Vojičić Tifa.

O SARAJEVU

Mrzim onu floskulu – Ovo je moj grad, on mi je dao… Šta mi je dao ovaj grad? Dao mi je k**ac. Ja sam ovom gradu dao. A moji autoriteti više nisu živi a to su moji roditelji. Nikome ja ne treba da polaže račune. Tri puta sam brutalno pretučen tokom rata. Al budala je bilo i tokom rata, a bilo ih je i prije rata… Biće ih uvijek. Intelektualna je neimaština, ljudi su veoma površni. Sve možeš da kupiš dubinom svog džepa i nekom titulom.

O BREGOVIĆU

“Ako govorim sa ove distance mogu da kažem da mi je čast da sam pored čovjeka koga slavi čitav svijet. Bregović je jedan jako jednostavan čovjek ali koji dobro zna šta želi u životu. Slučajno smo se upoznali. Noć prije toga ja sanjam da sam u “Bijelom dugmetu” i sutra ja dobijem poziv od menadžera Rake Marića. Trebao im je novi pjevač pošto je prethodni odlučio da napusti tu formaciju.”

O ODLASKU IZ “DUGMETA”

“Bio sam premlad za tu vrstu slave. Nije lako bilo doći poslije Bebeka koji je imao 6 studijskih albuma. Ja sam upao u čitavu tu mašinu… Doduše ljepši sam od Bebeka i malo bolje pjevam od njega. Njima je to bio posao a meni je to bila zaj**ancija. Ja sam donio odluku da odem iz Dugmeta. Da sam ostao, možda danas i ne bi bio živ. Ali nismo se mi rastali na neki ružan način. Bregović me je samo pitao – Jel znaš ti ko sam ja?

Check Also

MOMAK ME FIZIČKI ZLOSTAVLJA, ALI GA, IPAK, MNOGO VOLIM

PROBLEM: Selam alejkum! Imam devetnaest godina i već četiri godine u vezi sam sa momkom… U …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu