Početna / Zvezde Granda / Svi pričaju da će je ONA zamijeniti u ŽIRIJU, a evo zbog kojih BRUTALNIH UVREDA napušta Popovića?!ZVEZDE GRANDA BEZ NJE NEĆE BITI ISTE.

Svi pričaju da će je ONA zamijeniti u ŽIRIJU, a evo zbog kojih BRUTALNIH UVREDA napušta Popovića?!ZVEZDE GRANDA BEZ NJE NEĆE BITI ISTE.

Ovogodišnju sezonu „Zvezda Granda“ obeležile su brojne sitnije i krupnije svađe i prepirke članova žirija, zbog čega su povremeno sami kandidati padali u drugi plan.

Najčešće se na meti ostalih članova žirija našla Viki Miljković, a domaći mediji čak spekulišu o tome da će je u narednoj sezoni zameniti Dara Bubamara.

Viki Miljković i Jelena Karleuša
Drugom prilikom je raspravu započela, takođe, jedina srpska pobednica na Evroviziji, a onda je stvar u svoje ruke uzela Jelena Karleuša, koja najmanje krije animozitet prema Miljkovićevoj.

– Odsecite joj uvo! – našalila se Marija Šerifović, na šta se nadovezala sama Viki konstatacijom:
– Zalepiću sledeći put – odgovorila je ona, što je Jelena Karleuša brže-bolje dočekala rečenicom:

– Viki, to se ne lepi, to se operiše! – rekla je Jelena, iako je Miljkovićeva ponavljala da je mislila da će zalepiti minuđušu, a ne uši.
– Lako je tražiti drugima mane. Treba svako da počisti smeće u svom dvorištu, pa onda da gleda u svoje – odgovorila je Viki.
– Pa, ti kažeš da se u Srbiji živi bolje nego u Nemačkoj, tako da ovde kod nas nema đubreta u dvorištu – nadovezala se Karleuša.

Pa, ti znaš kako se živi u Nemačkoj, pokušala si tamo, pa si se vratila. Očigledno ti je ovde bolje nego tamo – zaključila je Miljkovićeva raspravu. Drugom prilikom se rasplamsala rasprava između dve pevačice zbog komplimenata koje je Saša Popović uputio Miljkovićevoj.
– Pa ti imaš najlepše noge u “Zvezdama Granda”! – pohvalio je direktor „Grand“ produkcije pevačicu što je očigledno zasmetalo Jeleni Karleuši, budući da je njenu ljutu rivalku stavio ispred nje.

– Još d*pe da joj kupimo, pa da bude top riba! – pecnula je Karleuša u svom maniru Viki.
– Pošto si ti tvoje kupila još samo da mi daš adresu da znam gde da idem! – nije joj ostala dužna Miljkovićeva.

Check Also

VEČERAS FINALE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine “Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu