Početna / Crna Hronika / Stravične slike s mjesta nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić: Vozač bio pijan i bez vozačke dozvole

Stravične slike s mjesta nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić: Vozač bio pijan i bez vozačke dozvole

Prema informacijama, u automobil u kojem se nalazio pjevač, udario je 34-godišnjak koji je bio u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole .
Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Bifild – Butersloh u Njemačkoj, u noći sa subote na nedjelju.

Spasilačke ekipe o nesreći su obaviještene u 6.50 sati ujutru. Prema informacijama, u automobil u kojem se nalazio pjevač udario je 34-godišnji Nijemac, koji je bio u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole, što je potvrdila i policija. Nakon udara, automobil u kojem se nalazio 68-godišnji pjevač udario je u bankine, a koliko je sudar bio jak svjedoče i fotografije s mjesta nesreće.

– Nakon nesreće osobi koja je upravljala Mazdom uzet je uzorak krvi sa oba vozila su uklonja s autoputa A2 – navodi se u tekstu na portalu Westfalen-blatt.de.

Radio Bielfefeld izvijestio je da su se na autoputu izvodili radovi.

Do 9.30 sati put je bio blokiran, pošto su vatrogasci dva sata četvero povrijeđenih ljudi izvlačili iz smrskanih automobila.

Stravični video sa mjesta nesreće možete pogledati ovdje.

Check Also

Šta je čovjek bez 100 kila i 2 žene?! Darko Lazić o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!

Darko Lazić nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pjesmom „Majko“, čije riječi …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu