Početna / Predstavljamo / BiH1 / Slast uspjeha je mnogo veća ako znate koliko truda i rada ste uložili!!

Slast uspjeha je mnogo veća ako znate koliko truda i rada ste uložili!!

Uvijek smo rado pisali o mladim ljudima koji na neki način rade i žive ono što vole, a jedan od njih je i Ado Sporišević, momak iz Sarajeva koji kao i neki njegovi drugovi ima želju da uspije u onom što ga veseli i što ga čini sretnim.

Dok većina  njegovih vršnjaka želi bit nogometaš ili košarkaš, ovaj mladi Sarajlija želi biti reper, jer kako kaže dok pijeva tada se osjeća najbolje. Zašto rep muzika a ne kao većina ljudi koja danas želi biti pjevačem uzima za izbor narodnu muziku, Ado kaže da ne zna ali možda razlog leži u tom što sebe nikad nije smatrao da bi trebao raditi što većina radi.

Ado  je nedavno izbacio i novu pjesmu koja se zove “šah-mat” i pritom nam rekao ukratko par rečenica o samoj pjesmi te ekipi koja je radila na njoj.

Nakon tri i pol mjeseca smo objavili novu pjesmu i spot. Pjesma nosi naziv “šah mat” i to je prvi singl sa istoimenog EP-a. Pjesma je izašla za izdavačku kuću 1kroz1. Za beat i mix/mastering je zadužen naš producent Amar Husejnović (Avaron) koji je zadužen za produkciju ostalih pjesama sa albuma. Snimanje i montiranje ovog spota je obavio SensimiliVideos (Adnan Međuseljac) kojim bi ovim putem htio da se zahvalim na odlično obavljenom poslu. Također htio bih da se zahvalim Mostarskom reperu Makku koji nam je dao priliku da se predstavimo na 1kroz1 kanalu u najboljem svjetlu.

Kako zvuči pjesma najbolje je da poslušate i procjenite sami:

 

Jasmin Tahić/Balkan Danas

Check Also

‘OČI BOJE MORA’ pjesma koja osvaja na prvo slušanje!!

Fantastični sarajevski trio, Sancho, Adobeli i Enna Mujezinović su snimili novu pjesmu pod nazivom “Oči …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu