Početna / Društvo / Silvester Stalone o smrti sina: Ni jedna bol se ne može uporediti sa onom kad izgubiš dijete!

Silvester Stalone o smrti sina: Ni jedna bol se ne može uporediti sa onom kad izgubiš dijete!

Heroj kultnih filmova tiho je preživio smrt svog sina, ali kada je progovorio, njegove reči su rasplakale milione.

Za većinu nas odlazak u kino je način bjekstva od stvarnosti, izgubljeni u maštanju, gdje na kraju likovi uvijek imaju sretan kraj.

Da li ste ikada razmišljali o glumcima uz pomoć kojih zaboravljate stvarnost? Ko njih liječi kada pate?Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija. Tražio je samoću i privatnost.

Silvester Stalone je tada rekao: “Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dijete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sjećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostat će sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dijete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sjećanje na mog sina.”

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Nakon par godina, zakopali su ratne sjekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

Smrt njegovog sina teško je pogodila Stalonea. On se povukao kako bi se u tišini borio sa svojom boli.

U avgustu 2012. godine, glumac je izjavio:

Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život – vrijeme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug.”

Na dodjeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio:

Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, htio sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio.

Check Also

Uzeo mi je 3.000 evra, nikakva poboljšanja nisam imala!ZOKI ŠUMADINAC LAGAO LJUDE DA LIJEČI RAK?! SKIDAO I CRNU MAGIJU PREKO AURE

Neki od klijenata Zorana Petrovića Šumadinca, koje je liječio, skidao magiju kroz auru i proricao …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu