Početna / Estrada / RADA MANOJLOVIĆ OSTAVILA HARISA?! Danima nije jela, samo plače, a Haris ne sme ni da joj priđe (VIDEO)

RADA MANOJLOVIĆ OSTAVILA HARISA?! Danima nije jela, samo plače, a Haris ne sme ni da joj priđe (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović je zbog navodne prevare pre nekoliko dana navodno stavila tačku na vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a kako bi je sklonila od svega, njena rođena sestra odvela ju je u Hrvatsku na more.

Kako otkriva izvor blizak pevačici, Rada zbog izdaje, navodno danima nije jela i nije prestajala da plače, zbog čega je njena sestra Marija uzela stvar u svoje ruke i gotovo na silu je odvela na more.

– Iako ovo nije prvi put da se piše o Harisovim prevarama, sada je Rada svojim očima mogla da vidi da je vara. Verujete mi da je nikada nisam video tako slomljenu. Iako smo je savetovali da ne razgovara sa devojkom koja je kontaktirala s njom i poslala joj fotografije i prepisku, nije nas poslušala. Ona je prepoznala Harisa na slikama i tu je bio kraj. Povratila bi sve što bi pojela i plakala je nekoliko dana bez prestanka. Tada je Marija odlučila da uzme stvar u svoje ruke i odvede je iz Srbije – priča izvor i dodaje da Rada najpre nije želela da otputuje.

– Iako u početku nije želela da ide, uspeli smo da je ubedimo da posluša Mariju. Zaista je bilo strašno gledati je takvu i za nju bi bilo kobno da je ostala u Beogradu. Njena porodica nije želela da dozvoli Harisu da, kao i svaki put do sada, moli Radu za oproštaj i govori da su mu „smestili“. Nijedan član Radine porodice ga odavno ne voli i uradiće sve da spreče pomirenje. Njoj veoma znači što joj porodica nije okrenula leđa sada kada je dokazano da su imali pravo za sve što su rekli o Harisu. Rada će da iskoristi desetak dana odmora i nadamo se da će se vratiti jača – kaže izvor blizak pevačici

Kurir.rs/Foto Kurir

Check Also

Šta je čovjek bez 100 kila i 2 žene?! Darko Lazić o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!

Darko Lazić nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pjesmom „Majko“, čije riječi …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu