Početna / Vijesti / PROBUDIO SE IZ KOME POSLIJE 10 GODINA: Dočekali ga lekari i najbolji prijatelj, a pravi ŠOK je doživio kada je shvatio OVO! (VIDEO)

PROBUDIO SE IZ KOME POSLIJE 10 GODINA: Dočekali ga lekari i najbolji prijatelj, a pravi ŠOK je doživio kada je shvatio OVO! (VIDEO)

 

Tom Mabe ima problem sa alkoholom, a njegov prijatelj je primetio taj problem i rešio nešto da poduzme povodom toga.

Kada je Rej 2013. godine dobio petu kaznu za vožnju i završio na trežnjenju, Tom mu je priredio nešto što ga je nateralo da se zamisli.

Kada se pijani drugar probudio, sestra ga je obavestila da će “doktor” uskoro doći da ga poseti, a prvo zaprepašćenje će doživeti kada od njega sazna da se probudio u 2023. godini, deset godina nakon što je hospitalizovan.

“Pre mnogo vremena vi ste rešili da vozite automobil u pijanom stanju i došlo je do nesreće. Sve ove godine ste bili ovde, u komi. Nesreća se dogodila 2013. godine, a sada je 2023. godina”, objašnjavao mu je “doktor”, dok je pacijent bio vidno zbunjen.

Rej je prvo pitao za ćerku, pa je dokazao da brine o svojoj porodici, a pogledajte njegovu reakciju kada je video da je sve laž.

DUI Prank

after getting 5 DUI's we had to teach him a lesson our way

Gepostet von Tom Mabe am Montag, 7. Mai 2018

Jasmin.T/ Balkan.Danas

Check Also

VELIKA KLADUŠA (Video): Priča o 12-godišnjaku koji izdržava šestočlanu porodicu

Za razliku od većine njegovih vršnjaka koji vrijeme provode igrajući video igre ili neku drugu …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu