Početna / Zvezde Granda / POLICIJA P*IVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić u*ario djevojku u kafani!

POLICIJA P*IVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić u*ario djevojku u kafani!

Pevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju „Zvezde Granda“, p*iveden je u sredu uveče, jer je navodno u*ario devojku.

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

Bio pijan

– Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra s*ađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i p*koškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač u*ario – priča naš dobro obavešteni izvor.

On kaže da je policija Vasiću stavila l*sice i odmah ga s*rovela u stanicu. U prilog tome svedoči video u čiji posed je došla naša redakcija.

– Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao p*oblematičan i rizičan po žene – završava naš izvor. Kako saznajemo, policija je nakon p*ivođenja upozorila Vasića da ne napušta Novi Sad.

Check Also

VEČERAS FINALE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine “Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu