Početna / Estrada / NE ŽELI VIŠE DA SE KRIJE: Pjevačica progovorila o mlađem dečku, GINEKOLOGU i otkrila sve tajne privatnog života!

NE ŽELI VIŠE DA SE KRIJE: Pjevačica progovorila o mlađem dečku, GINEKOLOGU i otkrila sve tajne privatnog života!

Pevačica kaže da je srećna kraj svog izabranika Vanje Miloševića, a dodaje da o braku ne razmišlja.

Od kada je srce Snežane Đurišić osvojio beogradski ginekolog Vanja Milošević, pevačica se ne odvaja od njega bilo da su u zemlji ili van nje. Gradske priče o tome da je u vezi sa mlađim muškarcem previše je ne tangiraju i, kako dodaje, nije Vanju našla u obdaništu pa da je razlika u godinama toliko velika.

“Ja nisam lovac. Ja sam uvek bila dama i žena koju su osvajali, ali eto, ako baš govorimo tako, onda sam ja ta koja je ulovljena. Vanja je jedan gospodin intelektualac, koji zna kako i šta treba da radi. Ja sam generacija žena koja ne juri muškarce, nego koju osvajaju. Svim svojim koleginicama i ženama ovog sveta želim jednog Vanju”, rekla je za Snežana, koja se ne obazire ni na opaske da je spojila dva u jednom, te da je dobila i ginekologa i muškarca.

“O tome ne bih želela da pričam. Samo ću još ovo reći: srećna sam sa Vanjom. To mogu da kažem i to je bitno”, poručila je Snežana.

Na pitanje da li bi se ponovo udala, Snežana je odgovorila:

“O braku nema potrebe da razmišljamo. Mi smo dvoje ostvarenih, slobodnih ljudi. Taj potpis nam nije potreban. Ako poželimo, razmislićemo da li ćemo to uraditi. Ali u našem slučaju to nije presudno”.

Od kada je u ljubavi sa Vanjom, pevačica ne skida osmeh, a za njenu sreću je presudno nekoliko faktora.

“Ljubav prema određenoj osobi, deci, unucima. Samo ljubav”, istakla je Snežana.

Iako se pisalo da nije u dobrim odnosima sa sinom, ali i da joj je zamerio vezu sa ginekologom, Snežana kaže:

“Sin mi ništa nije zamerio. Moj odnos sa sinom ne bih komentarisala u medijima. Uvek smo bili u dobrim odnosima. Ono što se dešavalo je iz nekog razloga koji meni nije bio poznat, ali javno ne bih govorila o tome”.

Check Also

Šta je čovjek bez 100 kila i 2 žene?! Darko Lazić o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!

Darko Lazić nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pjesmom „Majko“, čije riječi …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu