Početna / Zanimljivosti / Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 2, NEĆE VAM BITI DOBRO kada čujete koliko PARA je dobila!

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 2, NEĆE VAM BITI DOBRO kada čujete koliko PARA je dobila!

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, ulazi u “Zadrugu 2”, a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog djeteta.

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni za mjesečni honorar od 10.000 eura. Iako se Ivan Marinković, sa kojim je Nišlijka zatrudnila, protivi da njegov sin uđe u rijaliti, Kulićeva je riješila da se s nasljednikom takmiči u rijalitiju. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a već u septembru će ona i njena beba postati zadrugari.

– Miljana je tražila i dobila mjesečno 10.000 eura, od kojih je 2.000 namijenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Ona je planirala da otvori račun za nasljednika, na koji će svake nedjelje od svog honorara uplaćivati 500 eura. Insistirala je da u rijaliti uđu tek kada joj sin napuni 40 dana. Osim toga, zahtijevala je da ona i beba imaju zasebnu prostoriju da bi izbjegli buku koja je neminovna u rijalitiju – otkriva izvor i dodaje da kamere neće noću snimati Miljaninu sobu da bi ona i njen sin imali malo privatnosti. Kulićeva će imati još povlastica.

– S producentima se dogovorila da ona i beba ne moraju sve vrijeme da budu sa ostalim učesnicima, već samo dok su uključenja uživo. Osim toga, Kulićeva će imati pomoć bebisiterke i pedijatrijske sestre – zaključuje izvor.

Check Also

Upoznajte kvoke, najsretnije životinje na svijetu!!

Poznate po svojoj ljupkosti, ipak imaju i drugu stranu Prošle godine internetom su kružile fotografije …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu