Početna / Zvezde Granda / Lukas JAVNO PSOVAO Karleušu zbog napada na Cecu, a evo kako su reagovali KAD SU SE SRELI (VIDEO)

Lukas JAVNO PSOVAO Karleušu zbog napada na Cecu, a evo kako su reagovali KAD SU SE SRELI (VIDEO)

Mnogi su iščekivali njihov susret, a on je protekao veoma neprijatno, iako su tokom cele večeri morali da sede za istim stolom, a šta su radili šokiralo je mnoge.

Folker Aca Lukas nedavno je osuo drvlje i kamenje po pevačici Jeleni Karleuši, jer ga je “peckala” za druženje sa Cecom Ražnatović, sa kojom JK godinama vodi medijski rat. Lukasu se ovo nije dopalo, pa ju je nazvao mnogim pogrdnim imenima, te javno izneo iskreno mišljenje o Karleušinom ponašanju i usput je u par navrata opsovao.

Odnosi Lukasa i Karleuše su i u prošlosti bili “klimavi”, a sada se čini da su rešili da se oproste od prijateljstva, pa su se na sinoćnjem finalu “Zvezda Granda” i te kako ignorisali, dok je atmosfera za stolom žirija bila jako napeta.

Dok je prolazila pored Ace, Jelena ga je zaobilazila u širokom luku, a sve vreme nisu ni reč progovorili.

JK nije ispuštala čašu, dok je Lukas najčešće pušio cigarete, te su se pravili da ne vide jedno drugo.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Aca Lukas su u žiriju “Zvezda Granda” već tri sezone, a pitanje je da li ćemo ih na istim mestima gledati i u narednoj, koja kreće od jeseni.

 

Check Also

VEČERAS FINALE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine “Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu