Početna / Zvezde Granda / Kćerka pokojne pjevačice izašla na scenu, Bekuti zasuzile oči, a onda je Karleuša počela da je rešeta komentarima! (VIDEO)

Kćerka pokojne pjevačice izašla na scenu, Bekuti zasuzile oči, a onda je Karleuša počela da je rešeta komentarima! (VIDEO) Ti si mlada, a sve što ja vidim kod tebe je bajato – rekla joj je Jelena
U takmičenju “Zvezde Granda” sreću je drugu godinu zaredom okušala Emilija Nešić, ćerka pokojne pevačice Vere Nešić koja je preminula 2011. godine.

Ana Bekuta joj je, vidno potresena njenim pojavljivanjem, poručila da će je uzeti u svoj tim zbog pokojne majke koju je veoma cenila i volela.

– Ja moram zbog Vere – kratka je bila Ana.

Međutim, Jelena Karleuša surovo je prokomentarisala Emilijino pojavljivanje, stav i šanse da uspe.

– Ja želim dobronameran svaet da ti dam, želim to da ti kažem. Imaš 27 godina, kao neko ko pripada muzici, kao neko ko pripada plejadi modernih pevača i umetnika u šou-biznisu, ako želiš da uspeš za 180 stepeni promeniš način razmišljanja kada je odabir pesama u pitanju, način pevanja, izgleda, svega! Ti si mlada, a sve što ja vidim kod tebe je bajato. 2019. je godina, imaš Instagram, gledaj! Moraš na drugačiji način da se ponašaš. Nisi vrhunska folk pevačica, ali bi bila odlična pevačica koja bi pevala nešto između. Tu bi pokidala! Ovako si kao neka tetkica, dosadna. Ima mnogo takvih, a boljih – rekla joj je Jelena.

Check Also

VEČERAS FINALE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine “Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu