Početna / Estrada / KARLEUŠA POKAZALA BOMBASTIČNU GUZU U MALENOM BIKINIJU: Jelena se vraća se u Srbiju, a poručila je samo JEDNO! (FOTO, VIDEO)

KARLEUŠA POKAZALA BOMBASTIČNU GUZU U MALENOM BIKINIJU: Jelena se vraća se u Srbiju, a poručila je samo JEDNO! (FOTO, VIDEO)

evačica Jelena Karleuša trenutno se nalazi u Kini, odakle redovno objavljuje provokativne snimke i fotografije, a sada je poslala i jasnu poruku.

Pored toga što je pratioce oduševila svojim zategnutim telom u minijaturnom bikiniju, pop diva je na svom Tviteru izrazila nezadovoljstvo.

Ona je i ranije komentarisala rijalitije u našoj zemlji, a sada se ponadala da kada se vrati u Srbiju, neće ih više biti.

Uskoro se vraćam u Srbiju. Iskreno se nadam da su rijalitiji i netalentovani polulikovi iz istih nestali sa lica zemlje, da su se mediji konačno sabrali i da je sve opet pod kontrolom zdravog razuma”, napisala je Jelena.

 

Kurir.rs, Foto: Marina Lopičić

Check Also

Šta je čovjek bez 100 kila i 2 žene?! Darko Lazić o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!

Darko Lazić nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pjesmom „Majko“, čije riječi …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu