Početna / Zanimljivosti / ČETVORO DISKVALIFIKOVANIH ZA SAMO MJESEC DANA: Zadruga izbacila 2 nasilnika, a ovaj takmičar je užasnim potezom prešao svaku GRANICU!

ČETVORO DISKVALIFIKOVANIH ZA SAMO MJESEC DANA: Zadruga izbacila 2 nasilnika, a ovaj takmičar je užasnim potezom prešao svaku GRANICU!

Učesnici rijalitija napravili su brojne skandale, a neki su zbog istih bili diskvalifikovani iz “Zadruge 2”. Prošlo je samo mjesec dana od početka rijalitija, a već je izbačeno 4 učesnika, a bilo je svega – od neprimjerenih šala do nasilja.

Sve je počelo još prvu noć kada je Marko Cvetićanin po samom ulasku u rijaliti zaprijetio Mirka Gavrića, pa čak i fizički nasrnuo na njega. Navodno je Marko to uradio jer ga je Gavrić prozivao na društvenim mrežama. Nakon što su Cvetićanina smjestili u zatvor “Zadruge 2”, ipak je produkcija odlučila da ga pošalje kući.

Mirko Gavrić poslije plakanja i lošeg stanja više nije mogao da izdrži, pa je poželio je da izađe iz “Zadruge 2” i tom prilikom javno potpisao ugovor gdje se obavezuje da isplaćuje produkciji 50.000 eura.

Bojan Gaćeša ispričao je užasan vic o Milici koja je nastradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine, pa je odmah nakon toga diskvalifikovan. Koliko mu je to teško palo, kasnije je objasnio na društvenim mrežama putem video snimka i svima se izvinio.

Vladimir Tomović je izbačen zbog incidenta sa Davidom Dragojević i njegovom djevojkom Aleksandrom Subotić. Tom prilikom on je udario pesnicom Aleksandru nakon čega se ona srušila na pod, a Vladimir je odmah osuđen za nasilje nad ženama i diskvalifikovan.

Check Also

MOMAK ME FIZIČKI ZLOSTAVLJA, ALI GA, IPAK, MNOGO VOLIM

PROBLEM: Selam alejkum! Imam devetnaest godina i već četiri godine u vezi sam sa momkom… U …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu