Početna / Društvo / “Babe žele da izgledaju kao djevojčice”: Glumica osudila silikonske ljepotice, pa ih nazvala KARIKATURAMA! Srbija bruji o njenoj izjavi!

“Babe žele da izgledaju kao djevojčice”: Glumica osudila silikonske ljepotice, pa ih nazvala KARIKATURAMA! Srbija bruji o njenoj izjavi!

Poznata glumica Dara Džokić igra jednu od glavnih uloga u hit seriji „Pogrešan čovek“, a u razgovoru za VIP otkriva koliko je teško baviti se glumom, da li se kaje što nije birala drugu profesiju, ali i koliko joj smetaju trendovi.

Jeste li kao dete maštali da se bavite glumom?

– Oduvek mi se nameštao put ka glumi, jer sam kao mala išla na balet, a bila sam talentovana za recitovanje pesama i pisanje sastava. Išla sam na razna takmičenja u osnovoj i srednjoj školi i volela sam scenu. Kada sam se odlučila da gluma bude moj životni poziv, niko se nije iznenadio.

Da li ste se ikada pokajali što ste izabrali ovu profesiju?

– Za glumu je neophodna bezuslovna ljubav. Ipak, kao i većina glumaca, ponekad se zapitam zašto se nisam bavila nekim sigurnijim i konkretnijim poslom. Ali, kod mene to kratko traje, jer volim to što radim. Gluma me uvek tera na igru, na istraživanje, na poriv da idem van svojih mogućnosti i ulozi dam sve što može. U tome je lepota ovog posla, a mi smo zavisnici od svakog novog projekta. Zaokupljenost koja me obuzme kada dobijemo neku ulogu najteža je i najlepša stvar. Nije lako, ali je neopisivo lepo.


Koliko su vam bila naporna svakodnevna snimanja serije „Pogrešan čovek“?

– Osim serije „Mješoviti brak“, koja je imala nešto više od 180 epizoda, nisam imala iskustva sa sapunicama, a „Pogrešan čovek“ je sapunica u svakom smislu. Pre svega mi je to bio izazov, a zanimalo me je i u kom će pravcu ići serija.

Serija „Pogrešan čovek” izazvala je različita mišljenja zbog situacije u kojoj Srbin siluje Hrvaticu. Kakvo je vaše mišljenje o tome?

– Postoji mogućnost da neko seriju „Pogrešan čovek“ shvati i kao političku i onako kako mi koji je radimo ne bismo voleli, ali to je sve način posmatranja. Glavna priča se razvila u mnogo emocija, ljudskih i životnih pitanja, a šteta je gledati je kroz situaciju koja ne predstavlja ništa dublje i lepše.

Da li je scenarista i glumica Jelena Veljača ovom serijom htela da pokrene temu si*ovanja i da li je to dobar način da takva tema postane vidljiva?

– Si*ovanje u meni izaziva gnušanje, bilo da je u ratu, miru, u mladosti ili starosti. Kada u projekat postavite tu temu, to izaziva i reakcije i opasnost.
alo.rs

Check Also

NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: Dirljiva objava Indire Kučuk-Sorguč na Facebooku

  Poznata spisateljica, publicistkinja i autorica bestsellera “Ja, mahaluša”, “Ja, mahalac” i “Bekan u klimaksu”, Indira Kučuk-Sorguč na svom je Facebook profilu objavila …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu