Početna / Zanimljivosti / Arsa iz serije Istina i laži imitirao Acu Lukasa, Kristjana, Marića, Zmaja i Georgieva. Ivan Ivanović i cijeli studio vrištali od smijeha (VIDEO)

Arsa iz serije Istina i laži imitirao Acu Lukasa, Kristjana, Marića, Zmaja i Georgieva. Ivan Ivanović i cijeli studio vrištali od smijeha (VIDEO)

SVOJIM IMITACIJAMA JE ODUŠEVIO SVE GLUMAC VLADIMIR KOVAČEVIĆ KOJI SE NAŠAO U EMISIJI VEČE KOD IVANA IVANOVIĆA.

Gosti kod Ivana Ivanovića su bili ekipa serije Istine i laži, a našao se između ostalog i glumac Vladimir Kovačević kojeg se svi mi sjećamo po svom ostvarenju u seriji gdje glumi lik Arse. Momak je imap svoj šou u emisijikada je u jednom dijelu imitirao Kristijana Golubovića, Milomira Marića, Acu Lukasa, Vladu Georgieva, Zmaja od Šipovca i Feđu Stojanovića.

Sve u studiju i režiji je oduševio svojim imitacijama, a nema ko sve nije vrištao od smijeha. Najbolje će za vas biti da pogledate ovaj snimak njegove imitacije, mi mu možemo samo aplaudirati, svaka mu čast na ovome:

Jednu od glavnih uloga igra Vladimir Kovačević u popularnoj seriji Istine i laži, on je u novobeogradskim blokovima odrastao, a završio je i fakultet glume na fakultetu dramske umjetnosti, u klasi Srđana KAranovića.

Zaljubio se kao dijete u glumu dok je gledao TV serije i filmove, nije ni slutio kako će to postati njegov životni poziv. Prijemni je položio iz prve, bez ičije pomoći. Odlučio je da se predstavi kao Jerotije iz Sumnjivog lica, a i monolog iz Mletačkog trgovca, govorio je stihove pjesme Gred od Dupka Trifunovića.

Na poslu su mu uzori bili Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović i LJubomor Bandović, a što se tiče stranih, Edvard Norton mu je na prvom mjestu.

Njegova koleginica s klase Marina Ćosić je dobila ulogu Sofije, ona je preporučila nekoliko njih za kasting i on je zahvalan Marini što je dobio na kraju ulogu Arse. Na njegov lik su lijepe reakcije publike i njemu je drago zbog toga.

Izvor: nostalgicno.info

Check Also

MOMAK ME FIZIČKI ZLOSTAVLJA, ALI GA, IPAK, MNOGO VOLIM

PROBLEM: Selam alejkum! Imam devetnaest godina i već četiri godine u vezi sam sa momkom… U …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu