Početna / Makedonija 3 / Тошевски тргува со гребениот асфалт: Се посипуваат дворови на роми, додека останатите газат во кал

Тошевски тргува со гребениот асфалт: Се посипуваат дворови на роми, додека останатите газат во кал

Се поголема е разочараноста на поддржувачите кои му ја дадоа довербата на селоначалникот Тошевски.

Селоначалникот на о.Ранковце не запира со неговото девијантно однесување.

Гребениот асфалт наместо да се користи за посипување на улици, истиот почна да се користи за посипување на дворно место на негов близок човек.

Оваа сурова реалност можете да ја забележите секој пат кога ќе поминете покрај домот на Тошевски, бидејќи насипот е извршен кај неговиот прв сосед.

До кога ќе трае ваквото однесување на сметка на граѓаните? До кога личните интереси ќе ви бидат на прво место?

Check Also

Павловски: Жителите на Ранковце разочарани од робовладеењето на Тошевски

Претседателот на ОК Ранковце на ВМРО-ДПМНЕ, Даниел Павловски оддржа прес – конференција. Тој низ призма …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu