Početna / Vijesti / Makedonija 2 / Крива Паланка: Ветија асфалт, оставија пустош!

Крива Паланка: Ветија асфалт, оставија пустош!

До нашиот официјален меил стигна писмо од редовен читател кој не замоли во целост да го пренесеме неговиот Фејсбук статус.Како што дознаваме, граѓаните на Крива Паланка се се повеќе разочарани и се чувствуваат изневерени од локалната власт, бидејќи претходно им било ветено дека ќе добијат асфалтирани патишта, а зад локалната власт останаа кал и лажни ветувања.

Се работи за локација близу до с.Мартиница, а поточно улица „Св. Климент Охридски“, за повеќе детали проследете го Фејсбук статусот.

https://www.facebook.com/robi.markovski92/posts/2159542967690894

Check Also

На 5 или 6 јули пратениците повторно ќе гласаат за Договорот за името

Рокот за предлози за членови на ДИК завршува денеска и доколку заседава Комисијата за избори …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu