Početna / Estrada / Бобан Цаневски започнува соло кариера.

Бобан Цаневски започнува соло кариера.

Познатиот изведувач од неодамна започна соло кариера откако јавно на својот фејсбук профил објави дека веќе не е член во групата Маестро веке како што дознаваме работи на својот прв солистички албум но и формира свој бенд како би одговорил на настапите кој ги договара.

Имено веке зад себе има снимено свои авторски песни меѓу кои „Љубов Забранета“ “Јаничари„ итн кој доста добро котираат на топ листите во Макеоднија и пошироко „Сепак ова е мал дел од она што го подготвувам и се надевам дека публиката ке биде задоволна од тоа што што во иднина ке го презентирам пред јавноста“-изјави Бобан Цаневски.

Во продолжение да се потсетиме на добро познатата композизија „Јаничари“ која е и многу добро прифатена од Македонците во Австралија.

Check Also

Сопственикот на „МАКПРИМАТ“ плива во богатство додека работниците ги остави на улица

До нашата редакција пристигна писмо кое ни го испраќа работник кој е директно инволвиран во …

x Close

Lajkujte našu Facebook stranicu